Welkom!

Als directeur van o.b.s. J.C. van Gent en o.b.s. d'n Tuun heet ik u van harte welkom op onze site. Per 1 augustus 2019 zijn wij één openbare basisschool. Dit is het gevolg van een fusie die heeft plaatsgevonden tussen beide scholen.

Iedereen is welkom op onze school. Een school met kwalitatief goed onderwijs en veel aandacht voor ieder kind. Omdat ieder kind uniek is, passen we ons lesaanbod aan de behoeften van uw kind aan. Wij doen wat werkt en zijn toekomstgericht. Wij leren uw kind vaardigheden die het nu en in de toekomst nodig heeft.

We zijn ervan overtuigd dat met zorgzaamheid, liefde en aandacht voor ieder kind, in een veilige en uitdagende omgeving, kinderen ontdekken, leren en uitgroeien tot zelfbewuste individuen.

We maken ons samen met de ouders sterk voor ieder kind. Zo kan ieder kind bij ons succesvol leren!

Bij de keuze voor een school is het belangrijk dat de sfeer en het onderwijs u aanspreken. Wij heten u en uw kind(eren) van harte welkom en laten u graag de school in werking zien. In een kennismakingsgesprek leggen wij uit hoe wij werken en krijgt u de ruimte om vragen te stellen. Tijdens een rondleiding kunt u zelf zien hoe kinderen werken binnen onze school.

Ik vertel u graag in een persoonlijk gesprek op welke wijze wij ons onderwijs organiseren. U kunt hiervoor vrijblijvend een afspraak maken, telefonisch of per mail: 0187-482063 locatie JC van Gent/ 0187-482651 locatie d'n Tuun of s.wensink@sopogo.nl.

Met vriendelijke groet, mede namens het team,

Sanne Wensink, directeur.

Facebook

Nieuwsbrief

Kalender

Klik hier voor de volledige kalender.